Gårdrummet ved Mølle Allé er forvandlet fra at være et ikke-sted til et smukt komponeret rum
Det langstrakte rum mellem karréens facade og nogle lavere bagmure har gennemgået en større omdannelse. Som ofte ved baggårde, var det et visuelt kaos af affaldssortering, lidt træer og skure og bænke, som prægede oplevelsen. Et regnvandsprojekt gav anledning til at omorganisere baggården, så den i dag er et smukt sted for ophold og leg. Som man ser ved nybyggeri, har man her skabt et slynget forløb med en beplantet grøft for nedsivning af regnvand (en wadii). Herved
opdeles det langstrakte rum i en grøn flade og en klinkebelagt flade med genbrugklinker fra Harris. Små broer forbinder de to sider og fungerer som gentagende arkitektoniske elementer i rummet.
Mens den grønne side er forbeholdt leg og rekreative aktiviteter, er den belagte side indrettet til håndtering af affaldssortering og adgang for cykler. De gule genbrugsklinker har et helt andet udtryk end den tidligere beton belægning og bidrager til et smukt og levende baggårdsmiljø. Teglbelægningen imødekommer den lille skala med detaljering omkring overgangen til den slyngede grøft, som har fået en tydelig kant af klinker. Vand fra teglfladen ledes også af smalle forsænkninger til grøften.
Den enkle flade med genbrugsklinker i sildebensforbandt er valgt som et bæredygtigt og æstetisk valg, men det har også været et ønske fra beboerne omkring.